Urnennis

Rhijnhof beschikt over unieke urnenwanden naar ontwerp van architect Lia Copijn. In de slingerende muur van rood cederhout zijn open nissen uitgespaard voor 1 of 2 sierurnen. U kunt een eigen nis uitzoeken en huren vanaf één jaar of langer. In onze Gedenkwinkel hebben wij een collectie kwalitatief hoogwaardige sierurnen voor buiten.

Het is ook mogelijk om de nis af te sluiten met een voorzetplaat met een afbeelding naar eigen keuze. In een afgesloten nis kunnen ook asbussen (i.p.v. sierurnen) worden bijgezet.

As bijzetten in een urnennis. Hoe gaat dat?
Als u een sierurn heeft aangeschaft in onze Gedenkwinkel, zorgen wij ervoor dat de as in de sierurn wordt geplaatst. Vervolgens zal een van onze medewerkers de urn bijzetten in de door u uitgezochte urnennis. U bent daarbij dan niet zelf bij aanwezig. Het is ook mogelijk om bij de bijzetting aanwezig te zijn. In dat geval wordt een ander tarief berekend.

Heeft u elders een urn aangeschaft dan zorgt meestal de steenhouwer voor de plaatsing. Daarvoor dient een vergunning (Formulier Aanvraag Vergunning Monument of Sierurn 2024) te worden aangevraagd.

Op onze tarievenlijst asbestemmingen vindt u de diverse mogelijkheden en de bijbehorende kosten.
De actuele tarieven kunt u downloaden op de pagina downloads en links.