Theehuis Veldheim

Welkom
In Theehuis Veldheim kunnen bezoekers van Rhijnhof terecht voor een hapje en een drankje. De gastvrouwen heten iedereen welkom met een glimlach en maken een praatje met wie daar behoefte aan heeft.

Ontmoetingsplek
Theehuis Veldheim is een ontmoetingsplek voor nabestaanden die het graf of de as van een dierbare (soms dagelijks) komen bezoeken. Of voor gasten die even moeten wachten tot de uitvaartplechtigheid begint. Of na afloop van een begrafenis of crematie nog even samen willen napraten. Ook fietsers en wandelaars die Rhijnhof bezoeken vanwege de rijke historie, de kunst en de flora en fauna weten de weg naar het theehuis te vinden.

Reserveren
Wilt u met een eigen groepje van ca. 10 personen gebruik maken van de grote tafel van het Theehuis dan is reserveren gewenst, zodat een tweede gastvrouw kan worden ingeschakeld en rekening kan worden gehouden met extra consumpties naar wens. Na sluitingstijd is Theehuis Veldheim te huur voor besloten groepen. Neem daarvoor contact op met: 071-532 06 09 / keuzemenu 2 of met n.zemering@rhijnhof.nl.

Informatie
In Theehuis Veldheim liggen brochures en boeken met informatie over de geschiedenis, de kunst en de natuur en over de mogelijkheden van begraven en asbijzettingen op Rhijnhof. Ook de folders van organisaties die iets kunnen betekenen in rouwverwerking hebben een plekje in het Theehuis.

Fototentoonstelling
Aan de wanden van het Theehuis hangt werk van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging. Elke twee maanden is er een nieuwe tentoonstelling. Hou daarvoor de Agenda in de gaten.

Nabestaandencafé
Om de zes weken vindt in het Theehuis het Nabestaandencafé plaats. Op zondagen van 14.30 – 16.00 uur zijn er themabijeenkomsten voor lotgenoten die een naaste hebben verloren. Voor meer informatie kijk op de website en de facebookpagina van het Nabestaandencafé.