Sierurn model 113V
Vanaf € 479,- inclusief vullen

In de Gedenkwinkel van Rhijnhof vindt u een veelzijdig assortiment sierurnen. Het zijn kwalitatief hoogwaardige keramische urnen, die met de hand vervaardigd worden door CeKaBe Keramiek in Krimpen aan den IJssel. De sierurnen zijn geschikt voor buiten en gegarandeerd jarenlang bestand tegen weer en wind.

Individuele touch

Sierurn model 113V is geschikt voor het bewaren van de as van 1 overledene. In de basisprijs inbegrepen zit de keuze voor 1 of 2 kleuren of voor kleurverloop. Het basismodel kunt u verder nog een individuele touch geven door tekst, decoraties, symbolen en foto’s.

Een aantal kleurvoorbeelden

sierurnen Gedenkwinkel Rhijnhof Leiden

Op de foto een greep uit de kleurenwaaier. Er kan gekozen worden uit de kleuren: transparant; wit; zwart; bruin; zeegrijs; grijs; creme; mosgroen; oceaangroen; lime groen; turquoise pastel; oranje; lichtblauw; kobaltblauw; paars; geel; oud roze; licht roze; felrood en bordeaux rood.

Voor gevlamde kleuren geldt een toeslag van € 59,-.

Tekst

U kunt kiezen uit diverse lettertypen in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw. Kosten per tekstregel van max. 18 cm. breed:  € 49,-. Een tekstregel in boogvorm kost € 79,-.

Extra’s
  • Foto kleur tot 20 cm: € 119,-
  • Diverse decoraties vanaf € 59,-.
  • Op onze website vindt u voorbeelden van de vele soorten decoraties.

Er zijn veel keuzemogelijkheden in sierurnen, zowel in vorm en kleur als in de aan te brengen decoratie. Ook unieke sierurnen naar eigen ontwerp kunnen door het creatieve team van Cekabe worden gemaakt. In onze Gedenkwinkel kunt u op uw gemak (online) voorbeelden bekijken ter inspiratie. En natuurlijk kunnen onze medewerkers u persoonlijk adviseren en informeren.

U kunt de sierurn: