Nabestaandencafé zondag 30 augustus in Gitstraat

Nabestaandecafe Leiden 30 augustus 2020

Nabestaandencafé: Hoe ziet jouw land van rouw eruit?

 

Vanwege de Corona maatregelen kan het Nabestaandencafe van 30 augustus 2020 voor het eerst niet plaatsvinden op Rhijnhof. Met inachtnemng van de 1,5 meter afstand is Theehuis helaas te klein. We hebben een fantatisch alternatief gevonden bij Monuta in de Gitstraat 1 te Leiden. Daar bent u tussen 14.30 – 15.30 uur van harte welkom.

Het thema is:

Hoe ziet jouw land van rouw eruit?

Als je een dierbare verliest kan het voelen of niets meer hetzelfde is. Ook kunnen er allerlei emoties naar boven komen zoals verdriet, boosheid, leegte en zelfs opluchting. Alsof je in een wereld bent terecht gekomen waar je de weg niet kent. En hoe ziet die wereld, dat land van rouw er voor jou uit?

Tijdens de gespreksbijeenkomst op 30 augustus verkennen we met elkaar hoe het rouwlandschap eruit kan zien. Wat herken je hiervan in jouw leven? Hoe is jouw weg door dat land tot nu toe verlopen? We gaan er graag met elkaar over in gesprek

Aanmelden:
Iv.m. de coronamaatregelen willen we graag weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk. Graag een berichtje naar info@nabestaandencafeLeiden.nl

 

————————————————————————————————————————————–

Het Nabestaandencafé is een samenwerkingsverband van Begraafplaats Rhijnhof met Humanitas Rijnland, Radius, Issoria en GGZ Rivierduinen.

T: 071-5141720 | E: info@nabestaandencafeleiden.nl | W: www.nabestaandencafeLeiden.nl |

F: www.facebook.com/Hetnabestaandencafe/ Zie ook : www.rhijnhof.nl