Nabestaandencafé Leiden

Nabestaandencafé rond het thema Als de man verliest

Nabetaandencafe Leiden 11 oktober 2020

Nabestaandencafé

Als de man verliest …

 

Rouw bij mannen: Wim van Lent en Tim Overdiek schreven er samen een boek over. Schrijver Wim van Lent (van Opleidingen Land van Rouw en Praktijk De Mannenboom) neemt u mee in dit thema. Interessant voor mannen én vrouwen, omdat het helpt te begrijpen hoe rouw voor ieder mens anders is.

Locatie

 

Vanwege Corona kan het Nabestaandencafé niet plaatsvinden in Theehuis Veldheim op Rhijnhof. Het Theehuis is te klein om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen bewaren. We hebben een fantastisch alternatief gevonden bij Monuta in de Gitstraat 1 te Leiden. Daar bent u tussen 14.30 – 15.30 uur van harte welkom.

Aanmelden

I.v.m. Corona willen we graag weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk. Graag een berichtje naar info@nabestaandencafeLeiden.nl

 ————————————————————————————————————————————–

Het Nabestaandencafé is een samenwerkingsverband van Begraafplaats Rhijnhof met Humanitas Rijnland, Radius, Issoria en GGZ Rivierduinen.

T: 071-5141720 | E: info@nabestaandencafeleiden.nl | W: www.nabestaandencafeLeiden.nl | F: www.facebook.com/Hetnabestaandencafe