Nabestaanden gezocht

Up to date adresgegevens
Het is belangrijk dat wij over de juiste adresgegevens beschikken van rechthebbenden van particuliere graven en gebruikers van algemene graven. Bijvoorbeeld om hen te informeren over het aflopen van graftermijnen of voor de jaarlijkse facturering.

Algemene graven
De gebruiker van een algemeen graf wordt een jaar van te voren geinformeerd over het opheffen van het graf, alsmede over de mogelijkheden voor herbegraven of alsnog cremeren. Er worden ook aankondigen bij de betreffende grafvelden geplaatst. Bij geen reactie valt het graf terug aan de begraafplaats en kan het opnieuw worden uitgegeven.

Particuliere graven
De rechthebbende van een particuliere graf ontvangt een jaar voordat het grafrecht vervalt een brief met de vraag of het grafrecht al dan niet moet worden verlengd. Soms blijken de gegevens in onze administratie niet meer actueel en kunnen we de rechthebbende niet bereiken. Dan plaatsen we een verzoek om contact op te nemen op het informatiebord bij de ingang van de begraafplaats en zetten we een bordje bij het graf. De aankondigen blijven minimaal een jaar staan. Ondertussen doen we er van alles aan om de rechthebbende of andere nabestaanden alsnog te traceren. Lukt dat niet, dan valt het grafrecht terug aan de begraafplaats en kan het graf opnieuw worden uitgegeven.

Op zoek naar rechthebbenden
Dit is de lijst van graven, waarvan we de rechthebbenden niet kunnen bereiken op het ons bekende adres: Nabestaanden gezocht website versie april 2020
Mocht u nadere informatie hebben, neem dan a.u.b. contact me ons op via 071-532 06 09 / keuzemenu 2 of info@rhijnhof.nl of kom langs op kantoor (openingstijden).

Neem a.u.b. contact met ons op
Als u ons verder kunt helpen om de rechthebbende of andere nabestaanden te vinden, neem dan a.u.b. contact met ons op via: info@rhijnhof.nl of bel tussen 10.00 – 11.00 uur naar 071-532 06 09 / keuzemenu 2.