Grafwijzer en service

Grafwijzer
Onze Grafwijzer is vernieuwd. U kunt een gratis app op uw telefoon installeren die USPlattegrond heet (u kunt ook zoeken onder de naam van de maker ‘Trobit’). De rest wijst zichzelf. U kunt een overledene opzoeken en een pijltje geeft aan in welk vak de overledene is begraven.
Mocht u via de computer willen zoeken dan kan dat ook. Zie onderstaande link.

Link: GRAFWIJZER

Theehuis Veldheim
In Theehuis Veldheim gelegen bij de hoofdentree van de begraafplaats, kunnen bezoekers terecht voor een hapje en een drankje. De gastvrouwen heten iedereen welkom met een glimlach en maken een praatje met wie daar behoefte aan heeft. In het theehuis vindt u ook al onze informatiefolders.

Toiletten
De toiletten van de begraafplaats bevinden zich aan de achterzijde van Theehuis Veldheim. Ze zijn toegankelijk gedurende de openingstijden van de begraafplaats.

Elektrocar
Bent u wat minder mobiel, dan vervoeren wij u graag (gratis) met onze elektrocar. Meldt u zich dan even aan op kantoor of in het weekeind bij Theehuis Veldheim. Tijdens een begrafenis kunt u tegen vergoeding gebruik maken van onze elektrocar met chauffeur.

Rolstoel en rollator
In Theehuis Veldheim staan een rolstoel en een rollator ter beschikking aan bezoekers. Bij gebruik tijdens een begrafenis, graag van tevoren even doorgeven via de uitvaarleider. Wij zorgen er dan voor dat het gevraagde klaarstaat.

Laadpalen
Op het parkeerterrein van Rhijnhof staan twee laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s.

Service Begraafplaats Rhijnhof Leiden

Uitvaartwensen vastleggen
Praten over de dood is niet makkelijk. De folder ‘Mijn Uitvaartwensen’ kan helpen om over uitvaartwensen te praten en ze vast te leggen. Het geeft rust als uitvaartwensen bekend zijn. De folder ligt op kantoor en in Theehuis Veldheim. Neem er gerust een mee. Of download de folder hier: Mijn Uitvaartwensen Invulbrochure.