Folder cursus Creatief Leven op Begraafplaats Rhijnhof Leiden

Cursus Creatief Leven tegen eenzaamheid in Theehuis Veldheim

Deze cursus gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. De cursus Creatief Leven wordt dan gegeven in Theehuis Veldheim, om de week op acht maandagmiddagen. De cursus is geschikt voor mensen die een dierbare hebben verloren en bij wie de eenzaamheid na ongeveer een halfjaar niet begint te verminderen. En ook voor mensen die door andere omstandigheden last van eenzaamheid hebben en daar iets aan willen doen.

Voor meer informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij Annet Gijsman:

06-21 94 71 39 of a.gijsman@hetnet.nl

De cursus

 

Het is niet zo gemakkelijk om verder te leven met een groot gemis, het kan leeg voelen. Eenzaam. de cursus Creatief Leven kan helpen om daar iets aan te veranderen. In een groep van maximaal 12 personen gaan we aan de slag om weer meer vertrouwen te krijgen en ons (weer) open te stellen voor positiviteit. We gaan zelf kiezen wat we willen veranderen in ons leven en daarmee oefenen. Stap voor stap, tijdens 8 bijeenkomsten en door middel van huiswerkopdrachten uit het werkboek zorgen we dat we weer een beetje creatiever kunnen leven, op een manier die bij ons past.

Annet Gijsman

 

De cursus wordt gegeven door Annet Gijsman. Zij is gespecialiseerd in verbondenheid en gecertificeerd trainer Creatief Leven. Creatief Leven is ontwikkeld door Jeannette Rijks (Faktor5) en gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek naar eenzaamheid.

Links voor meer informatie 

 

Klik op de links voor meer informatie over Faktor5 en Annet Gijsman

En voor de folder: folder creatief leven leiden 2022

Reacties van eerdere deelnemers

 

“nu mag ik er zijn”

”ik kan nu tegenslag opvangen”

“ik ben weer positief gestemd”

 

 

 

Folder Cursus Creatief Leven op Begraafplaats Rhijnhof Leiden

 

 

 

Folder Cursus Creatief Leven op Begraafplaats Rhijnhof