Begrafenis regelen

Begraaftijden
Begraven kan op maandag t/m zaterdag van 09.00 – 16.00 uur. In de winterperiode dient u rekening te houden met invallende duisternis. Voor begraven op zaterdag geldt een toeslag.

De actuele tarieven voor begraven kunt u downloaden op de pagina downloads en links.

Een uitvaart regelen
Bij een uitvaart komt veel kijken. Meer informatie vindt u bijvoorbeeld op de site van de Rijksoverheid of de LOB.

De meeste nabestaanden schakelen een uitvaartondernemer in. Via deze link vindt u uitvaartondernemers, die bekend zijn op Rhijnhof. De keuze is uiteraard volkomen vrij. Het is zelfs mogelijk dat u, als familie, de uitvaart helemaal zelf regelt.

Op ons kantoor en in Theehuis Veldheim ligt de folder ‘Mijn Uitvaartwensen’. Neem er gerust een mee. Of download de folder Mijn Uitvaartwensen Invulbrochure. Het kan helpen bij het nadenken over de uitvaart.

Afscheid nemen en condoleren
Op het terrein van gedenkpark Rhijnhof is ook het crematorium Rhijnhof/Dela gevestigd. In het optimaal geoutilleerde crematoriumcomplex kan een uitvaartplechtigheid en het condoleren plaatsvinden. Er zijn twee koffiekamers en twee aula’s: de Jan Steen Aula heeft 125 zitplaatsen en 100 staanplaatsen; de Boerhaave Aula heeft 75 zitplaatsen en 25 staanplaatsen. Live streaming van de plechtigheid is mogelijk.

Daarnaast is er nog een huiskamer voor een informeel afscheid in intieme kring met maximaal 15 personen. Met HD-camera’s kunnen in de beide aula’s beeldopnames gemaakt worden. De plechtigheid is ook goed te volgen door mensen met een gehoorapparaat. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment aan consumpties.

Boekingen voor een begrafenis en het reserveren van een aula en/of koffiekamer vinden plaats bij één loket en worden zodoende goed op elkaar afgestemd. U kunt daarvoor bellen met 088-335 20 60.