Fototentoonstelling Nieuw Leven

In Theehuis Veldheim hangen foto’s van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging rondom het thema Nieuw Leven. Nederland komt na de lock-down weer tot leven. Een nieuw begin.  De fotografen zijn als ware Peeping Toms dicht op hun onderwerp gekropen om dieren vast te leggen tijdens het paren en baltsen. Dit levert bijzondere beelden op. De foto’s zijn zowel in dierentuinen als in de Nederlandse natuur gemaakt.

Deelnemende fotografen

 

Henk-Jan Hoogenberk, Boudewijn Swanenburg, Piet van der Star, Jowan Zonneveld.

 

 

 

Lichtjesavond

Zaterdag 7 november 2020 is het Lichtjesavond. Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaarsje branden als herinnering aan uw dierbare overledene. Bij de ingang staan wij voor u klaar met een lichtje voor op het graf of in de urnenwand. Voor nabestaanden van overledenen die elders zijn begraven of verstrooid is er een algemene gedenkplek om het kaarsje te plaatsen.

De begraafplaats is sfeervol verlicht met fakkels en vuurpotten. Wie wat minder goed ter been is, vervoeren wij graag in onze elektrokar (vertrekpunt bij Theehuis Veldheim). Op de begraafplaats klinkt muziek en in het centrale gebouw serveren wij voor u een warm drankje en een hapje. U hoeft zich niet aan te melden.