Een uitvaart regelen

Bij een uitvaart komt veel kijken. Vooral omdat het voor de nabestaanden een moeilijke tijd is, valt dat niet altijd mee. U kunt de uitvaart zelf regelen, maar onze ervaring leert dat het wel aan te raden is om u te laten adviseren door een uitvaartverzorger.
Voor de begrafenis kunt u ook een uitvaartonderneming inschakelen. Die zorgt dan op basis van uw wensen voor alles wat er geregeld moet worden. Zoals aangifte bij de Burgerlijke Stand, verzenden van de kennisgeving, plaatsen van een rouwadvertentie, bespreken van de aularuimte voor een afscheidsbijeenkomst of kerkelijke plechtigheid en voor het vervoer naar Rhijnhof.     


De plechtigheid
plechtigheidU kunt de plechtigheid invullen zoals u dat zelf wenst. Er is veel muziek beschikbaar op CD, u kunt ook kiezen voor de bespeling van orgel of piano. In overleg is de gebruikelijke tijdsduur van de plechtigheid en de condoleance te verlengen.
Bij de begrafenis kunt u de kist zelf dragen, laten dragen of rijden naar het graf. Bij het graf aangekomen, kunt u de kist laten dalen of op het graf laten staan. Ook op andere punten zijn er vaak keuzemogelijkheden. Neem daarom gerust contact op met medewerkers van Rhijnhof.