Faciliteiten Aula en Condoleanceruimte

De aula's
Rhijnhof heeft een ruime aula (Jan Steen aula) met 125 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. Een tweede aula (Boerhaave aula) heeft 75 zitplaatsen en 25 staanplaatsen. In het geval er meer mensen aanwezig zijn, is er de mogelijkheid om de plechtigheid via de beeldschermen in de bijbehorende ontvangstkamers te volgen De huiskameraula heeft 20 zitplaatsen.
De aula’s hebben een uitstekende beeld- en muziekinstallatie. De beeld- en/of muziekinformatie die u bij de plechtigheid wilt laten zien en/of horen, moet 24 uur voor de aanvang van de plechtigheid ingeleverd worden. Dat kan op diverse manieren en in alle bestandsformaten (dus ook in powerpoint en WMV).
Online is een muziekboek te vinden op de website van DELA (www.dela.nl). U kunt ook kiezen voor de bespeling van de piano in de kleine aula of de vleugel in de grote aula. Voor slechthorenden is een ringleiding aanwezig.

De condoleanceruimte's
Na de plechtigheid kunnen familieleden en belangstellenden elkaar ontmoeten in één van de koffiekamers. Medewerkers begeleiden en verzorgen de condoleance volgens de wens van de nabestaanden. Ten aanzien van de horeca is een standaard horeca concept beschikbaar. Daarnaast kan invulling gegeven worden aan alle persoonlijke wensen die de familie heeft.

Informatie gebruik aula en condoleance en foto impressie. (link)


Uitvaartplechtigheden buiten de aula
Het is ook mogelijk om op het terrein van de begraafplaats een afscheidsplechtigheid te houden met aansluitend een begrafenis of een crematie. Er is een mooie plek voor gevonden bij de grote vijver.