Expositie:
 

Bomen in hun volle glorie

Bomen hebben deze zomer flink te lijden onder de langdurige hitte en droogte. Aanleiding voor de LAFV om een expositie samen te stellen van bomen in hun volle glorie. Deze is tot eind december in het theehuis op Begraafplaats Rhijnhof te zien. 

Ranke stammen, machtige kruinen en sappig groen domineren de foto’s. Er straalt een weldadige rust van uit. Enkele fotografen verlangden naar meer dynamiek en hebben de stilstaande bomen in beweging gebracht of spanning toegevoegd door de foto als zwart-wit negatief te presenteren. Eén foto maant met vurig oranje alvast voor de komende herfst, die dankzij deze snelkookzomer mogelijk al eerder aanbreekt dan normaal.

De expositie loopt van 1 november tot eind december

Fotografen:
Boudewijn Swanenburg, Wout van der Slikke, Pauline Seijffert, Klaas Zandvliet, Cor Slegtenhorst, Roberto Donadio.


Wout van der Slikke

 

 

 

 

 

 

(c) Wout van der Slikke

De LAFV is een enthousiaste club amateurfotografen met hart voor de stad. Opgericht in 1922, maakt zij volop deel uit van het Leidse culturele leven. De LAFV documenteert het wel en wee van de stad, maar de leden beoefenen ook de meer klassieke genres zoals portret- natuur- en architectuur-fotografie. Samen helpen we elkaar naar een hoger plan.

Wie belangstelling heeft om mee te doen kan meer informatie vinden op www.lafv.nl     facebook.com/LeidseAFV     twitter.com/lafv1922

Voor meer vragen en reacties over deze expositie: tentoonstellingen@lafv.nl