Expositie: Lucht-Land-Water


Clubtentoonstelling 2016/2017

De LAFV presenteerde van 2 november 2016 tot 15 januari 2017 een clubtentoonstelling op alle verdiepingen van de BplusC locatie Het Leidse Volkshuis.

Veel clubleden hebben meegedaan en hun foto’s voor het thema ingestuurd. Aan de fotografen de keuze om het thema in de volle breedte op te pakken, of een van de deelonderwerpen in hun foto naar voren te halen. Het is interessant de verscheidenheid aan invalshoeken te zien, van waaruit de fotografen hun onderwerp benaderen – zowel letterlijk als figuurlijk.

Het resultaat is een grote mate van diversiteit in het geheel van deze clubtentoonstelling. Verschillen die in de Leidse Amateur Fotografen Vereniging al bijna 95 jaar een plek mogen krijgen.
De komende tijd is een deel van de serie van tweeënzeventig geselecteerde foto’s in het Theehuis bij Rhijnhof te zien.

De LAFV is een enthousiaste club amateurfotografen met hart voor de stad. Opgericht in 1922, maakt zij volop deel uit van het Leidse culturele leven. De LAFV documenteert het wel en wee van de stad, maar de leden beoefenen ook de meer klassieke genres zoals portret- natuur- en architectuur-fotografie. Samen helpen we elkaar naar een hoger plan.

Wie belangstelling heeft om mee te doen kan meer informatie vinden op www.lafv.nl     facebook.com/LeidseAFV     twitter.com/lafv1922

Voor meer vragen en reacties over deze expositie: tentoonstellingen@lafv.com