Expositie: Winterlandschappen

De Leidse Amateur Fotografen Vereniging roept winterse sferen op met deze expositie van winterlandschappen uit diverse contreien.
De foto’s zijn gemaakt in Nederland, Finland en IJsland, en tonen allemaal een eigen sfeer. Zelfs de wittint varieert per foto: van intens wit tot warm geel en ijzig blauw. Daar doorheen prikken vaak nog de onderliggende (herfst)kleuren. Beelden om bij weg te dromen.

Natuur- en landschapsfotografie is een veel beoefend genre onder de ca. 85 leden van de LAFV. Alleen of groepsgewijs gaan ze op pad om hun indrukken vast te leggen of creatieve beelden te maken. De resultaten worden onderling besproken om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Ook worden er geregeld professionele fotografen uitgenodigd om hun kunst en kunde te presenteren. Naast natuur wordt vanzelfsprekend ook rond andere thema’s gewerkt, zoals architectuur, documentair en portret.


In deze expositie is werk te zien van de volgende fotografen: 
1.    Astrid van Dijk
2.    Yu Hua Yeh
3.    Roberto Donadio 
4.    Helene Roelofs
5.    Cynthia van der Brugge
6.    Pauline Seijffert
7.    Jowan Zonneveld

De LAFV is een enthousiaste club amateurfotografen met hart voor de stad. Opgericht in 1922, maakt zij volop deel uit van het Leidse culturele leven. De LAFV documenteert het wel en wee van de stad, maar de leden beoefenen ook de meer klassieke genres zoals portret- natuur- en architectuur-fotografie. Samen helpen we elkaar naar een hoger plan.

Wie belangstelling heeft om mee te doen kan meer informatie vinden op www.lafv.nl     facebook.com/LeidseAFV     twitter.com/lafv1922

Voor meer vragen en reacties over deze expositie: tentoonstellingen@lafv.nl