Expositie:
 

Natuurijs

Het is onwaarschijnlijk dat we het dit jaar nog gaan meemaken: Natuurijs. Daarom heeft de LAFV haar ijzigste foto’s bij elkaar gezocht en exposeert deze in het Theehuis op Begraafplaats Rhijnhof.  
We verlangen allemaal naar de lente, maar eigenlijk hebben we het winterweer wel gemist. IJs op de sloten, bloemen op de ruiten, rijp of sneeuw op de velden. Vooral bij een zonnetje is het op en top genieten.  
Natuurijs is prachtig en kan heel bijzondere vormen aannemen, zoals de genoemde bloemen, maar ook pegels en andere sculpturen. Ook luchtbellen in het ijsoppervlak geven een mooi effect. Door de variatie aan vormen en de breking van het licht ontstaan naast wit allerlei kleuren en reflecties.  
De foto’s tonen ware minilandschapjes. En het voordeel is: u kunt er binnen van genieten.  

Deelnemende fotografen: 
Paula van Ommen, Roberto Donadio, Henk-Jan Hoogenberk, Wout van der Slikke, Boudewijn Swanenburg, Yu Hua Yeh.  

image0 (004)

 

 

 

 

 

 


Wout van der Slikken.

De LAFV is een enthousiaste club amateurfotografen met hart voor de stad. Opgericht in 1922, maakt zij volop deel uit van het Leidse culturele leven. De LAFV documenteert het wel en wee van de stad, maar de leden beoefenen ook de meer klassieke genres zoals portret- natuur- en architectuur-fotografie. Samen helpen we elkaar naar een hoger plan.

Wie belangstelling heeft om mee te doen kan meer informatie vinden op www.lafv.nl     facebook.com/LeidseAFV     twitter.com/lafv1922

Voor meer vragen en reacties over deze expositie: tentoonstellingen@lafv.nl