Faciliteiten Aula

Ontvangst
Rhijnhof beschikt over een ruime sfeervolle aula en een kleine intieme aula. Voor naaste familie is er een familiekamer (kleine aula). Voor andere genodigden is er de ontvangstruimte.

Ontvangkamer_02 Kleine_aula_02 Hoofdingang_02‚Äč


Auladienst
De grote aula biedt plaats aan 95 gasten. De kleine aula heeft 18 zitplaatsen. Bij grotere groepen is er de mogelijkheid om de dienst via beeldschermen in de ontvangkamer of één van de condoleanceruimtes te volgen.
Normaliter duurt een dienst 45 minuten en is er daarna 30 minuten tijd voor het condoleren. Verlenging is mogelijk.

Muziek & opname
Beide aula’s hebben een uitstekende muziekinstallatie. Voor slechthorenden ligt er een ringleiding in de aula. Er is een uitgebreide muziekkeuze (het muziekboek kunt u hier downloaden). Eigen muziek kan natuurlijk ook worden afgespeeld tijdens de plechtigheid. Als u hiervoor kiest, zorgt u er dan a.u.b. voor dat deze tenminste 1 werkdag van te voren bij ons aanwezig is (maandag t/m vrijdag. U kunt muziek aanleveren op diverse formaten (MP3, OGG, AIC en MP4).Mocht u gebruik willen maken van een piano dan is dat mogelijk. Ook kunt u de uitvaartplechtigheid op CD of DVD laten opnemen of filmen (Alleen op verzoek opdrachtgever). 

Video (inclusief foto's) afspelen
U kunt een video laten afspelen bij de dienst. Materiaal kunt u aanleveren in de volgende bestandsformaten zie hier (pdf).
Foto (JPG), Powerpoint (PPT, PPTX – Let op. 16:19), Video (WMV)

Koffiekamer_2_03 Koffiekamer_2_02 Koffiekamer_1_02 Koffiekamer_1_01 Grote_aula_04 Grote_aula_02

 

Condoléance
Na de plechtigheid kunnen familieleden en genodigden elkaar ontmoeten in één van de twee condoléanceruimtes. Medewerkers van Rhijnhof begeleiden en verzorgen alles volgens uw wensen. Naast de gebruikelijke catering staan wij open voor uw specifieke wensen.

Koffiekamer_1_01 Koffiekamer_1_02 Koffiekamer_2_02 Koffiekamer_2_03

 

Uitvaartplechtigheden buiten de aula
Het is ook mogelijk om op het terrein van de begraafplaats een afscheidsplechtigheid te houden met aansluitend een begrafenis of een crematie. Er is een mooie plek voor gevonden bij de grote vijver.